Pictoriana

Met het nieuwe jaar voor de deur is dit hét moment om eens te kijken naar de interieurtrends voor 2021. Ben je op zoek naar een paar nieuwe meubels of heb je zin om je hele interieur om te gooien? Dan ben je zeker niet de enige: menig Nederlander heeft last van kriebels wanneer het om de inrichting van hun woning gaat. Door de coronacrisis zitten we meer thuis, waardoor alles aan, in en buiten je woning opvalt. Ineens merk je dat je niet meer zo blij bent met de huidige bank of dat de muur een nieuw kleurtje kan gebruiken. In dit artikel lees je enkele tips en tricks voor de woontrends voor 2021 waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Stoere basis met veel grijze en zwarte tinten
Een van de trends die je niet mag missen voor je woning is een woontrend waarbij een industrieel karakter centraal staat. Industriële inrichtingen zijn niets nieuws; voor 2021 zien we echter wel een verschil met andere jaren. In dit jaar staat de kleur grijs namelijk centraal. Dat is grappig omdat grijs in 2020 een kleur was die eigenlijk not done was in je inrichting.

Natuurlijk moet je het uiteindelijk altijd helemaal zelf weten, dus wanneer je toch nog een grijze bank in de kamer hebt staan of over een grijze muur in je woonkamer beschikt: lucky you! Die kleur is in 2021 heel goed te combineren met andere industriële details en accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van uniek zwart schakelmateriaal aan de muur en zwarte stalen deuren in je inrichting?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *